Derfor bør du fokusere på promotering

Hva om en bedrift har de desidert beste forutsetningene for å lykkes? De besitter et helt fantastisk produkt, et herlig utsalgssted og en evne til å gi en utrolig gunstig pris. Allikevel er de ikke i stand til å promotere produktet riktig. Dette har skjedd flere ganger enn vi tror, men ikke overraskende har vi ikke hørt om det. Det er rett og slett fordi bedriften aldri var i stand til å promotere sine produkter. Et sitat som ofte blir brakt opp er at gravplassen er den største plassen for gode ideer. Det er nemlig her de som var fulle av frykt og ikke turte å følge sine drømmer til slutt ender opp, sammen med oss andre. Dette sitatet kan dog føres videre til å handle om mennesker som ikke fikk promotert sine produkter og ideer. Nedgravd ligger kanskje den nye Apple, Facebook eller Equinor. Hvem vet hvilke ideer som aldri så dagens lys grunnet dårlig promotering?

Derfor bør din første prioritet som bedrift være å jobbe med promotering. Det kan være så enkelt som å dele ut brosjyrer på det lokale senteret! Eller så kan du ta en spennende vei og lage produkter med logo eller firmanavn printet på. Disse kan du selge eller gi til ansatte, kunder, familie og venner. Da kan de ha på seg disse om det er klær og lignende, eller benytte seg av de på andre måter, om det for eksempel er en kopp eller en paraply. Her er det rett og slett bare fantasien som vil sette en stopper for hva du kommer opp med. I andre artikler på denne siden går vi nærmere inn på hvorfor nettopp dette med vandrende reklame er så spennende.

Så dersom du er klar for det, så er promoteringen klar for deg. Den er helt essensiell, og dersom du skal lykkes i dette kompetitive markedet, så er du nødt til å bli sett. Det har ingenting å si om du er helt fersk eller den nyeste aktøren. Kunden må se deg der ute, og dette gjøres kun gjennom print og promotering. Så vær påpasselig at du har disse to på plass!