En julegave det lukter svidd av

Julen ringes snart inn, og om du leser dette bare ørlite for sent, så bør du holde av denne før neste jul. For denne artikkelen kan fort være nøkkelen til hvordan du skal løse ditt aller største problem i firmaet. Hvert eneste år går sjefen gjennom den eksakt samme prosessen. Evigheter blir brukt på å fundere på dette problemet. Hvordan skal den se ut? Hvor dyr skal den være? Skal alle få den samme? Vi snakker selvfølgelig om firmagaven, det vil si den som gis rundt juletider. Denne er aldri helt enkel å forstå seg på for sjefen.

Når en skal kjøpe en firmagave til jul, så kan det virke som om det gjelder å være meget kreativ. Det er dog vanskelig. Blokader slik som pris står blant annet i veien. På den ene siden ønsker en ikke å bruke for mye penger på dette, men samtidig vil en heller ikke gi de ansatte noe som er så rimelig at de blir snurt. Det er en hårfin balanse med andre ord. Videre så må alle sjefer møte på problemstillingen om samtlige ansatte skal få den eksakt samme gaven. Det kan fort være vanskelig å velge ut en gave som passer Hilda på 68 år og Tom på 22 år!

Det en derimot bør gjøre er å sjekke en nettbutikk for firmagaver. Her kan du nemlig finne gode råd. Enten du leser en av deres anbefalinger, eller simpelthen bruker kategorier for å filtrere ut, så finner du mange gode alternativer her. Dette kan virkelig hjelpe deg langt på vei mot et av årets vanskeligste valg. Igjen, om du leser denne etter jul, så er det bare å bokmerke artikkelen for en gjennomgang neste år. For mest sannsynlig slet du virkelig i år. Ikke la det være tilfellet neste år, og anskaff en julegave det lukter svidd av!