En liten tanke

Det er ikke til å skjule at promotering blir viktigere og viktigere. Utvalget av produkter og tjenester bare øker. Heldigvis finnes det ideer og fantasier for mulige gaver å promotere. Ofte er forandring vanskelig å håndtere. Allikevel, hvis vi ønsker å være en aktør så gjelder det å holde seg oppdatert.

En visjon

Kanskje har du lenge gått og drømt om noe helt spesielt. Lett litt rundt på alle kilders idébank, Internett, og funnet den print butikken som kan hjelpe deg videre. Gode bedriftsgaver skaper gode følelser hos de ansatte. Disse forskjellige Internettsidene er så lettvinte, og du kan ha ferdige produkter på 1-2-3. Det eneste hinderet du virkelig har er fantasien. De har mange ideer og kanskje noe du ikke har tenkt på? Finn eksempler, farger, og form på t-skjorter, eller andre reklamegjenstander du har lyst til å prøve. Firmagaver behøver ikke å være komplisert hvis en bare bruker litt tid på dette.

La oss foreslå dette?

Er det noe ved ditt firma som stadig trekkes frem, eller blir snakket om? Kan du på en kreativ og spennende måte gjøre dette til en firmagave? Det behøver ikke være noe stort, men noe som treffer hjerteroten. Hva med gamle dagers bilde av bedriften, eller en grunnlegger? Hva med en pakke glassunderlag med motiver av grunnleggere, lokaler eller produkter dere har? Hva med et mykt og kosete pledd med firmaets logo? Hva med et sjokoladefondue sett, eller et dramme-sett laget av tre? Alle prisene varierer avhengig av hva slags produkt du velger.

Personlig markedsføring

Firmagaver styrker relasjonen din til kunder. Den viser engasjement og at du er verdsatt. Husk også at når du gir en gave ansikt til ansikt så er dette en fin tid for å slå av en liten prat. Det kan være en døråpner for firmaets inntreden i en ny bedrift.