Firmagaven for 2019!

Hvert eneste år har det nå blitt det samme maset. I kontorlandskapene hviskes det mellom de ansatte. Her er forhåpningene store, og de vet at noe er i ferd med å inntreffe. De diskuterer selvfølgelig om hva firmagaven vil være. Det er en trend som har startet opp de senere årene. Denne trenden handler mye om god markedsføring, men også det faktum at det var et behov for dette. Bedrifter trenger nemlig å gi litt mer tilbake til de ansatte enn en bonus her og der. Selv om de ansatte naturligvis elsker penger, så holder det simpelthen ikke i det lange løp. Det er fordi forskning viser at mennesker innerst inne ikke motiveres av kun penger. De er nødt til å motta andre former for klapper på skuldra innimellom, og der er firmagavene perfekte.

Hva er så egentlig en firmagave? Dette er simpelthen bare en gave som viser det gode forholdet mellom et firma og en ansatt. Konseptet oppsto på mindre nettbutikker som solgte enkle objekter slik som t-skjorter, kopper og noen mer artistiske bidrag slik som pakker med kniver, spekeskinke og tur materiell. Det har i det hele tatt vært mange forskjellige bidrag innen dette feltet over året. Dersom du leter etter en god måte å sette pris på de ansatte, så finner du helt sikkert noe fint blant disse mange sidene. Det er rett og slett ikke verre enn at du søker på “firmagaver” på Google, og vipps, så vil du ha en hel del resultater i løpet av sekunder.

Grunnen til at du bør gi en firmagave i 2019 er ikke bare det at dine ansatte vil forvente en. Selv om det selvfølgelig er naturlig at de blir snurt om de ikke får en, så bør ikke dette være motivasjonen. Tenk heller over alt det gode dine ansatte gjør for deg. Da vil du sette pris på dem på en helt ny måte. Dette gjør valget av firmagave så mye enklere, fordi du faktisk har lyst til å kjøpe gave til dem. Med mindre du gjør dette, så blir det litt som om du kjøper gave til noen i familien som du virkelig ikke vil kjøpe gave til, men føler deg forpliktet til å gjøre det. Ingenting er verre enn det. Så sett deg ned og fokuser på hvorfor akkurat denne personen fortjener en firmagave. Da kan du finne den perfekte firmagaven for 2019 og oppnå dine mål!