Hvordan bli lagt merke til

I mylderet av reklamer og logoer som møter oss når du er ute og spaserer i travle bystrøk, er det ikke alt vi legger merke til. Faktisk er vi så vant med at bedrifter på død og skal promotere seg selv, at vi totalt ignorerer det meste av det vi ser. Å eksponere sitt selskap er en absolutt nødvendighet, men det hjelper ikke hvis ingen legger merke til det.

For å lykkes med din egen merkevarebygging, gjelder det derfor å eksponere deg selv og bedriften på en måte som andre ikke har tenkt på. Logoen du har fått trykket på dine gjenstander, klesplass og firmagaver må derfor skille seg ut på best mulig måte. Et godt tips her er å leke med trykket, og vise det fram på en artig måte som gjør at blikket fester seg lettere. Tenk nøye over hva du benytter print til, da det tross alt skal være en investering.

Gjør logoen synlig

Kanskje har du investert i firmacapser folk kan gå med? I så fall er det en god idé å tenke over hvor logoen skal trykkes på. Du kan for eksempel ha logoen på under- og oversiden av bretten heller enn på kuppelen, og forsøke å få til dette på en måte som gjør at det ser gøyalt ut. Da skal du ikke se bort ifra at folk vil legge merke til logoen og trekke på smilebåndene. Du har nå skapt et blikkfang, hvilket registrerer seg bedre hos potensielle kunder.

Å være kreativ med printingen får du mye igjen for. Det finnes nok av bedrifter som ikke tenker over at det ikke nødvendigvis holder at logoen er på plass. Du kan gi deg selv og bedriften en stor fordel overfor mindre kreative aktører ved å tenke smart på dette området, og utvikle egen teft for å bli lagt merke til.