Mer enn en kopp

Reklamer og enkle klenodier er noe det alltid er bruk for. En penn med firmaets navn som sees ved bruk av pennen. Et kort øyeblikk hvor reklamen er i fokus, og blir lagt merke til. Uvurderlig. Med alle tilbudene er det viktig å stjele så mye oppmerksomhet en kan med de tingene en har. En penn er en enkel ting som kan bety masse, og bli sett hver gang den brukes..

Ideer og mangfold

Som aldri før er det viktig å legge igjen fotspor. La produktene tale for seg. Ofte er valg av print produkter noe som bare gjøres for julen, men kanskje noen produkter kan være tilgjengelig ellers i året? La interne pauserom flomme over av firma kopper med logoer, og gi besøkende en ny firma t-skjorte. Finn ut hva som motiverer dine ansatte, og lag noe som gir inntrykk av mer enn bare penger. De ansatte ønsker å vite at du har brukt litt tid på dette, og at du faktisk bryr deg. Enten det er en tøff sportsjakke for kald vinter, eller et bok eksemplar av ditt firmas historie. Printing og reklame er så mangt, og det er viktig å slippe fantasien løs.

Hva og hvor

Det er ofte mange forskjellige tanker om Print og promotering, og hvilken glede den enkelte kan ha av ditt produkt. Noen bryr seg ikke, mens andre forventer noe spesielt og unikt. Det er mange leverandører i markedet, og det er viktig å gjøre seg noen tanker om hva du søker. Lager de unike gaver? Har firmaet erfaring nok til å levere deg tipp topp kvalitet? Dette er viktig for deg. Ikke glem å ha det moro med din print og ditt utvalgte produkt. Kanskje har de noe nytt eller en helt flott idé for deg?

Følg hjertet ditt, men vær villig til promotere ved å gå nye veier.